Hotellfrukost & USA 

  

I dag åker dottern Olivia till USA. För att jag skulle vara hemma så länge som möjligt så åkte jag hemifrån med buss kl 02.40. Jag kunde tyvärr inte följa med övriga familjen och köra Olivia till flygplatsen för jag ska på kurs i dag. Min älskling Patric kör Olivia till flygplatsen tillsammans med lillasyster Emilia och kompisarna Estelle & Stephanie. 

Jag kom till Oslo 05.50 i morse och min underbara man sa till mig att då passar du på att ta en hotellfrukost innan kursen. Tack älskling ! 

  
Saknar dej redan Olivia ❤️❤️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s